joi, 18 iunie 2009

Tu cum o arzi?


Sunt cei care o ard pe genul sexy. Metrosexualii cu sprancenele aranjate, care se duc la sala si sunt obsedati de procentajul proteic; fetele cu prea multi pantofi, care fac botic in oglinda. Cei care stiu ca prima impresie conteaza si raman blocati la acest nivel. Frumosi sau mai putin, baietii macho si fetitele bune cu atitudine "Fuck me I'm famous".

Sunt cei cool - raspunsul suprasaturatiei de sexy. Fara doar si poate, ii intereseaza imaginea chiar mai mult decat pe primii, insa cauta modalitati alternative de exprimare. Alternative sunt muzica, hainele, cuvintele, preocuparile. Aluneca nesiguri intr-o confuzie de nou, sunt schimbatori si eticheteaza fara drept de apel. Uratii celor sexy.

Sunt cei care o ard pe genul trash. Viciul este mandria lor si traiesc viata cu intensitati intretaiate. Sunt anarhisti sau pur si simplu nu le pasa. Le incearca pe toate, hedonismul este o religie si restul nu conteaza. Perceptia celorlati conteaza in masura in care exista pentru a fi ignorata. Ratatii celor cool sau sexy.

Si mai sunt cei care o ard aiurea. Par nepasatori la jocul celorlati, delimiteaza imaginarul si vorbesc doar cand au ceva de zis. Pot parea nepoliticosi, nepasatori, plictisiti, enervati dar si amuzati, dupa situatie. Frustratii impresionati doar de autenticul din culoare, sunet si sens. Cei care iubesc sau urasc la lumina zilei, autentic, instinctiv. Nebunii tuturor.

Si tu? Tu cum o arzi?

7 comments:

Trimiteți un comentariu

 

Copyright © 2011 Paranoiatopia. All Rights reserved
RSS Feed. This blog is proudly powered by Blogger. Design by dzignine based on Minima-White code frameworks