joi, 18 iunie 2009

Tu cum o arzi?


Sunt cei care o ard pe genul sexy. Metrosexualii cu sprancenele aranjate, care se duc la sala si sunt obsedati de procentajul proteic; fetele cu prea multi pantofi, care fac botic in oglinda. Cei care stiu ca prima impresie conteaza si raman blocati la acest nivel. Frumosi sau mai putin, baietii macho si fetitele bune cu atitudine "Fuck me I'm famous".

Sunt cei cool - raspunsul suprasaturatiei de sexy. Fara doar si poate, ii intereseaza imaginea chiar mai mult decat pe primii, insa cauta modalitati alternative de exprimare. Alternative sunt muzica, hainele, cuvintele, preocuparile. Aluneca nesiguri intr-o confuzie de nou, sunt schimbatori si eticheteaza fara drept de apel. Uratii celor sexy.

Sunt cei care o ard pe genul trash. Viciul este mandria lor si traiesc viata cu intensitati intretaiate. Sunt anarhisti sau pur si simplu nu le pasa. Le incearca pe toate, hedonismul este o religie si restul nu conteaza. Perceptia celorlati conteaza in masura in care exista pentru a fi ignorata. Ratatii celor cool sau sexy.

Si mai sunt cei care o ard aiurea. Par nepasatori la jocul celorlati, delimiteaza imaginarul si vorbesc doar cand au ceva de zis. Pot parea nepoliticosi, nepasatori, plictisiti, enervati dar si amuzati, dupa situatie. Frustratii impresionati doar de autenticul din culoare, sunet si sens. Cei care iubesc sau urasc la lumina zilei, autentic, instinctiv. Nebunii tuturor.

Si tu? Tu cum o arzi?

7 comments:

{ runbaby } at: 20 iunie 2009, 12:29 spunea...

eu o ard la job sambata, what does this make me? too old / boring to be considered for any of the four categories :)?

{ Unknown } at: 21 iunie 2009, 09:26 spunea...

cred ca incercam un comentariu la cat de mult suntem preocupati de perceptia celor din jur, insa in niciun caz nu as emite judecati personale, mai ales vis-a-vis de prieteni. sa fim seriosi: old and boring? tu??

legat de serviciu, intrebarea este cat overtime ai la sfarsitul lunii: se intampla ca angajatul sa fie pacalit ca 12 ore de lucru pe zi inseamna sa raspunda criteriilor de performanta: dedicatie, spirit de echipa, eficienta, rezistenta la stres, etc. sau ma rog, nu e pacalit dar nu are de ales.

iar bossul crede ca este un bun manager al resurselor umane, pentru ca o afacere de succes nu are nimic de a face, in opinia sa, cu satisfactia profesionala a angajatilor.

{ Pinocchi0 } at: 21 iunie 2009, 21:15 spunea...

Oricit m-as stradui, nu reusesc sa-mi dau seama ce inseamna s-o arzi. Se vede treaba ca am imbatrinit.

{ Unknown } at: 22 iunie 2009, 19:00 spunea...

eu o ard paralel...

{ Unknown } at: 22 iunie 2009, 21:59 spunea...

@Pinocchi0: sunt sigur ca te-ai prins totusi din context :) Nu sunt un fan al expresiei, dar mi s-a parut adecvata avand in vedere superficialitatea cu care am etichetat.

@Marius: paralel cu? oricum trebuie sa fie destul de dificil, eu nici o linie dreapta nu o trag prea bine cu creionul :)

{ Unknown } at: 23 iunie 2009, 12:55 spunea...

Paralel... exist, ma produc, evolueaz, implicit o ard concomitent cu categoriile enumerate de tine:)
Nu o ard nici sexy, nefiind obsedat de procentul proteic sau unghiul sprancenelor, nici pe genul trash, fiind indragostit de ordine aproape intr-un mod compulsiv.
Nu cred ca o ard nici cool deoarece nu sunt foarte schimbator si deloc confuz:)
Iar aiurea.. Nu par politicos. Chiar sunt!!:D

Asa ca in lipsa unei alte categorii in care sa ma regasesc, prefer sa o ard paralel

{ Unknown } at: 23 iunie 2009, 21:04 spunea...

Ei, ma "confuzezi" cu realitati paralele :) Accept ca nu va subscrieti niciunei categorii. Nici eu nu o fac, desi mananc proteine si visez carbohidrati, ascult muzica alternativa, merg prin cluburi si in mod sigur sunt enervant.
Paraleli nu suntem pana la urma, caci ne intersectam in gandire mai des decat ni se pare.

Trimiteți un comentariu

 

Copyright © 2011 Paranoiatopia. All Rights reserved
RSS Feed. This blog is proudly powered by Blogger. Design by dzignine based on Minima-White code frameworks