marți, 4 octombrie 2011

Corporatellia: Tricouri, penisuri și crutoane


Paul lălăie despre managementul riscului, apoi sare coarda printre instrumente financiare derivate. Vlad îl ascultă cu ochii lipicioși și urechile astupate de propriile sale idei. Vlad nu este niciodată de acord, însă știm cu toții că nu o face cu rea voință, ci pentru că așa i se pare lui că va fi apreciat în cele din urmă. Nimeni nu îl apreciază pe Vlad pentru că Vlad este chel și are burtă. Mai sunt la birou colegi fără păr pe cap, dar ăștia nu au burtă. Iar burtoșii, oricât de burtoși ar fi ei, au părul bogat și ondulat pentru că au mâncat oase de pui când erau mici - toți, mai puțin Vlad. Astfel, opinia generală este că Vlad își dorește să fie antipatic și asta îl face și mai nesuferit. Deși toată lumea știe că toată lumea greșește, că de fapt Vlad tânjește să fie mângâiat pe chelie și frecat pe burtoi.

În urmă cu câteva zile Paul căzuse într-o adâncă tristețe din cauza scăderii acțiunilor și atunci Vlad i-a croșetat un tricou pe care scria: "am penisul mare". S-a găsit să i-l ofere în hol, lângă aparatul de supă de roșii cu crutoane. Cred că de fapt voia să se dea mare, cum îi e stilul. Am râs cu toții în hohote, ca la o glumă proastă. Rodica a strigat atunci cu vocea ei baritonală, de s-au zguduit crutoanele din aparatul de supă instant: "Ce idiot nu a aflat până acum că Paul e complexat de mărimea penisului lui!" Nu e bine să te pui cu secretarele, însă Paul nu s-a putut abține: "Și de unde știi tu Rodico ce are Paul în pantaloni?" Rodica însă a început să râdă și mai tare și i-a aruncat lui Vlad în zeflemea - "Prost mai ești!" - după care și-a ridicat cu mâinile sânii generoși într-un gest un pic obscen. Paul, care rămăsese mut de uimire, a plecat cu mâna între picioare și a trântit ușa biroului de s-a zguduit toată clădirea. Vlad a plecat și el cu ceva între picioare, și anume cu propria coadă.

Iar acum stau din nou față în față și lălăie. Eu iau notițe în timp ce beau o supă de roșii fără crutoane pentru că sunt alergic la pâine uscată. Pescuiesc crutoanele cu lingurița de plastic și le așez pe caietul dictando, printre rândurile scrise. În pantaloni am o erecție grozavă însă o ascund bine de Paul, ca să nu îl fac gelos. Din camera de alături se aude păcănitul ritmic al mașinii de cusut. Rodica îi croșetează un tricou nou lui Paul. Să vedem ce i-o scrie pe el, eu unul sunt tare curios.

2 comments:

{ runbaby } at: 5 octombrie 2011, 10:40 spunea...

paranoiatopia carevasazica :)

{ Unknown } at: 5 octombrie 2011, 22:07 spunea...

paranoiatopia corporatellia, nu orișicum

Trimiteți un comentariu

 

Copyright © 2011 Paranoiatopia. All Rights reserved
RSS Feed. This blog is proudly powered by Blogger. Design by dzignine based on Minima-White code frameworks