luni, 9 aprilie 2012

Dosul premierului


Nu am făcut niciodată comentarii politice din simplu motiv că acest talent îmi lipsește. Dacă ar fi după mine, guvernarea unui stat ar trebui să fie separată de instituțiile politice, așa cum se întâmplă și cu biserica, dar ce știu eu despre aceste lucruri? Mai nimic, după cum probabil începe să se observe. De exemplu, nu știam cât de important este dosul unui premier pentru națiunea pe care acesta o reprezintă. Spre norocul meu, din când în când mai dau drumul la televizor, nu de altceva dar mă apucă disperarea că l-am cumpărat degeaba. Am descris pentru Liternet întreaga experiență. Un fragment micuț mai jos:


Fetele-cu-sutiene-galbene-şi-picioare-străvezii dau din şolduri pentru a remonta un pic suspansul înaintea marelui subiect al zilei. Ecranul emite o lumină albă, orchestra bâzâie sonor, spectatorii fac ochii mari cât nişte căţei de usturoi. Conectat la subiect, până şi eu împing cu ceafa în spătarul fotoliului. Sunt pregătit să absorb discuţia ca un buret de vase. Clementin ia cuvântul:
- Ceea ce este proiectat pe ecranul LED Sony Bravia din spatele meu nu este o piersică bio, cum nu este nici un credit ipotecar de la ING, acum la nişte dobânzi considerate de către finanţişti ca fiind foarte convenabile. Să vă spun despre ce este vorba. Azi noapte târziu am primit la redacţia emisiunii această fotografie, prin intermediul unui colaborator anonim în care eu, personal, am foarte mare încredere. Domnule Pavelescu, stimate domn Polenius, vă invit să dezbatem împreună ceea ce este înfăţişat într-un mod atât de plastic pe ecranul din spatele nostru, dacă vreţi să vă întoarceţi un pic. De mare actualitate, numai la Clementin Show, şi anume, doamnelor şi domnilor, dar şi voi, cei ce ne urmăriţi de-acasă: dosul premierului Trepădescu!

Găsiți întreaga relatare pe LiterNet.ro - Dosul premierului
 

Copyright © 2011 Paranoiatopia. All Rights reserved
RSS Feed. This blog is proudly powered by Blogger. Design by dzignine based on Minima-White code frameworks